Handelsvilkår

 

General information

Terms in English

 

NP Cares

Nicole Punzi

CVR: 34965366

Enkeltmandsvirksomhed

 

Telefon: +45 61271893

 

E-mail: nicole@nicolepunzi.dk

Website: www.npcares.com

 

Returadresse:

Nicole Punzi

Suhmsgade 2C.4th

1125 Købehavn K

 

 

Nedenstående handelsvilkår gælder for al handel foretaget på webshoppen www.npcares.dk og er i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning på området.

 

Du bedes læse handelsvilkårene, før du køber et produkt fra webshoppen. Ved at handle via webshoppen indikerer du, at du har læst, forstået og accepteret gældende vilkår.

Du skal være over 18 år gammel for at handle på webshoppen.

Priser og betaling 

 

 

Alle priser er inklusive dansk moms (25%) og er angivet i danske kroner DKK.

 

Du kan anvende følgende kredit kort: Dankort, Visa, Master Card, Visa Electron, American Express, MobilePay og Viabill.

 

Der pålægges ingen gebyrer på transaktioner foretaget med betalingskort. 

 

Betalingen foregår via en sikker forbindelse (SSL), hvilket betyder, at al følsom data er krypteret og ikke kan læses af andre parter. Det totale ordrebeløb vil blive trukket via PBS og vil først blive trukket fra din konto, når ordren er afsendt fra NP Cares lager.

 

Der vil ikke blive trukket et højere beløb, end det du har godkendt ved bestillingen. Beløbet hæves først på din konto, når varerne afsendes.

 

 

Fragt og Levering

NP Cares sender til adresser inden for EU og få steder uden for EU.

 

Alle pakker sendes med Post Nord eller DAO i Danmark

Porto

Inden for Danmark: 36 DKK

Inden for EU: 100-200 DKK med DHL eller UPS

Resten af verden: Vises når ordren er lavet

 

Hvis orden er på lager, vil den som hovedregel blive afsendt inden for 1-2 arbejdsdage inden for Danmark. En ordre bestilt inden kl. 13.00 vil blive afsendt samme dag ordren er lavet og ellers sendes den dagen efter. For leverancer uden for Danmark, vil der blive tillagt ca: 7 arbejdsdage.

 

 

Fortrydelsesret & Returnering

 

Du kan ændre eller annullere din ordre, så længe den ikke er afsendt fra lageret. Hvis du ønsker at gøre dette, så kontakt mig hurtigst muligt på mail nicole@nicolepunzi.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne og jeg vil hjælpe dig.

 

Hvis pakken allerede er blevet afsendt har du 14 dages fortrydelsesret, startende på det tidspunkt du modtager pakken.

 

Vær opmærksom på, at fortrydelsesretten ikke gælder varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Dette gælder fx varer som kosmetik, fødevarer, helsekostprodukter og drikkevarer.

Returneringen sker for din egen regning, og du skal også selv arrangere den. Det er dit ansvar, at de returnerede produkter er pakket forsvarligt ind. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis du har købt flere varer igennem min webshop, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Hvis du vil fortryde din ordre, bedes du venligst kontakte mig på nicole@nicolepunzi.dk og oplyse følgende:

-          dit fulde navn

-          ordrenummer, som findes på din ordrebekræftelse

-          hvorvidt du ønsker fuld refundering af beløbet eller ombytning af varen

Eller du kan benytte e-mærkets standardfortrydelsesformularenNP Cares er E-mærke certificeret, så du kan handle trygt.

E-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Læs meget mere på emaerket.dk.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Produkterne skal returneres til

Nicole Punzi

Suhmsgade 2C. 4th

1125 København K

 

Returneringen sker for din egen regning, og du skal også selv arrangere den. Det er dit ansvar, at de returnerede produkter er pakket forsvarligt ind. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

 

NP Cares anbefaler at du anvender et ”Track & Trace nummer”, da du først vil kunne modtage tilbagebetaling af beløbet, når varen er blevet modtaget og efterset af NP Cares.

 

Vær opmærksom på, at NP Cares ikke accepterer pakker sendt pr. efterkrav eller ufrankerede pakker.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderes alle betalinger modtaget fra dig.NP Cares vil refundere beløbet til samme betalingsmiddel, som du anvendte ved bestillingen. Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt at refundere beløbet til et andet kort, medmindre betalingskortet, der blev anvendt ved købet, er blevet erstattet med et andet i mellemtiden.

 

Reklamationsret & ODR

NP Cares opfordrer til, at du undersøger hele ordren, når du modtager leveringen. 

 

Hvis en eller flere af de bestilte produkter er blevet ødelagt eller beskadiget eller ikke stemmer overens med kvitteringen, kontakt mig på nicole@nicolepunzi.dk så hurtigt som muligt.

 

Du har 2 års reklamationsret, såfremt der er en mangel ved produktet.

 

Dette betyder, at du kan vælge enten at få produktet repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation

-          såfremt reklamationen er berettiget og

-          at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd

 

Reklamationen skal gives inden rimelig tid, og ikke senere end 2 år efter datoen hvor du modtog produktet. Enhver reklamation givet efter udløbet af denne periode vil ikke blive accepteret, medmindre andet af angivet.

 

Du kan reklamere såvel skriftligt som mundtligt enten på mail nicole@nicolepunzi.dk eller på telefon +4561271893.

 

Hvis din reklamation er berettiget, vil NP Cares refundere rimelige fragtomkostninger, som du bliver pålagt i forbindelse med returneringen af produktet.

 

Du bedes angive følgende information ved returneringen

-          Beskrivelse af manglen eller problemet (så præcist som muligt)

-          Kvittering eller ordrenummer

-          Hvorvidt du ønsker pengene retur eller erstatning af produktet

-          Kontakt information

 

Pakken returneres til

Nicole Punzi

Suhmsgade 2C. 4th

1125 København K

 

 

Husk at produktet altid skal sendes i forsvarlig emballage. 

 

Bemærk at NP Cares ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Klageadgang Du kan klage til Center for Klageløsning via www.Forbrug.Dk

Forbrugerklagenævnet

Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby

ODR

Som udlandsdansker kan du også klage. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Europæiske virksomheder som NP Cares og forbrugere som dig har fået en ny digital platform kaldet ODR, som skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceindkøb inden for EU meget nemmere at håndtere. ODR står for online dispute resolution (online-klageløsning), og den digitale online-løsning henvender sig til dels til alle EU-forbrugere, som online-handler i andre EU-lande, og dels til alle europæiske online-virksomheder. For dig som forbruger betyder det, at du nu kan klage direkte til den europæiske virksomhed, hvor du har købt en vare eller service, som ikke har levet op til forventningerne. Klage indgives  her.

Husk at angive min email-adresse: nicole@nicolepunzi.dk 

Håndtering af Personlige Oplysninger og datapolitik

Lagring af personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med persondataloven og beskyttes af passwords. Det kan være personlige oplysninger som navn, adresse og emailadresse. De personoplysninger bruges til at gennemføre din ordre og faktura.

For at indgå aftale om køb beder NP Cares om følgende oplysninger om dig:

-          Navn

-          Adresse

-          Telefonnummer

-          Email adresse

-          Faktura/ordrebekræftelse i forbindelse med bestillingen

 

Denne information anvendes alene til levering og udstedelse af faktura.

 

Dine personlige data registreres hos npcares.dk og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes. Informationen er strengt fortrolig og bliver behandlet i overensstemmelse med Persondataloven. Dette betyder, at du som forbruger, altid har ret til at se hvilke oplysninger NP Cares har registreret om dig og hvorfor. Dine informationer vil ikke blive udleveret, videregivet eller sælges på anden måde til tredjemand, og NP Cares registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Nicole Punzi er dataansvarlig på www.npcares.dk

Tredjemand er fragtfirmaerne Post Nord, DAO, GLS, DHL og UPS. Til danske ordre bruger jeg Post Nord og DAO. Derudover anvender jeg Mailchimp til nyhedsbreve. Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, så bruges det til markedsføring. Du får kun email, hvis du har valgt at tilmelde dig selv og det vil ofte være omkring nyheder, rabatter og tips og tricks. 

Derudover bruges: Facebook til markedsføring og Google Analytics og har et hosting-frima tilknyttet samt bruger Quickpay via NETS til online betalinger. 

Alle betalinger på  NP Cares foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af Nets Danmark. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede. Det er kun Nets, der kan læse informationerne. NP Cares har ingen rettigheder hertil. 

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i DK og EU, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Som registeret hos NP Cares har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

 

Alle spørgsmål i denne forbindelse bedes sendt via mail til nicole@nicolepunzi.dk

 

Cookies

NP Cares bruger cookies. Cookies er en datafil, en information, som en hjemmeside efterlader på din computers harddisk med det formål at registrerere din adfærd på nettet, og at kunne genkende dig som bruger, næste gang du besøger en hjemmeside for eksempel. Det er ikke et program, så derfor kan du ikke få virus af det.

På denne måde kan cookies gøre hjemmesiden mere anvendelig og forbedre din oplevelse som forbruger ved at personalisere information for dig som besøgende, og ved at opbevare information om dine præferencer på NP Cares webshoppen. Brugen af cookies er standard indenfor industrien og anvendes med det formål, at tilbyde hjælpsomme virkemidler for forbrugeren.

Disse cookies er påkrævet så webshoppen en tjeneste til dig, så din indkøbskurv virker, hvilket sprog du plejer at vælge, og om du er logget ind. Cookies husker dig som kunde.

De bruges til driften af webshoppen og for at du som kunde får den bedste brugeroplevelse. Disse informationen kan også være til brug af webshoppen til analyse via Google Analytics til at se hvordan kunden bruger sitet som gemmes via trafikdata og IP-adresse. 

Du kan altid afvise dine cookies på min webshop ved at ændre ved instillingerne i din browser.

Det er super nemt at slette dine cookies ved at gå ind i de browsere du bruger fx. Safari, Google Chrome, Firefox, Internet Explorer og slette dem direkte der. Brug linket forneden som fortæller dig hvordan, hvis du ikke kan selv.

Ellers kan du slette dine cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Du kan stille dine spørgsmål eller klage om cookies til mig på email: nicole@nicolepunzi.dk Send mig dit navn, adresse, emailadresse, tlfnr, hjemmesiden og klagens indhold.

Du kan fjerne dine Google Analytics cookies her: 

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Ansvarsfraskrivelse

NP Cares stræber på at holde hjemmesiden opdateret og præcis til hver en tid.

 

NP Cares forbeholder sig retten til at ændre og opdatere handelsbetingelserne til hver en tid. Det er derfor dit ansvar at holde dig informeret om ændringer, NP Cares opfordrer dig til at du løbende læser handelsbetingelserne.

 

NP Cares har ansvaret for produkterne indtil tidspunktet, hvor du modtager leveringen. Så snart overlevering til dig har fundet sted, bliver du den ansvarlige indehaver af leveringen. Dette betyder, at NP Cares ikke er ansvarlig såfremt produktet bliver beskadiget fra det tidspunkt, hvor du har fået produktet i din besiddelse.

Lovvalg og tvister

Salg formidlet via NP Cares, der knytter sig til ovenstående vilkår, er underlagt dansk ret. Ved brug af websitet NP Cares anerkendes, at enhver tvist mellem brugeren og NP Cares vedrørende ovenstående vilkår skal afgøres ved Københavns Byret i for hold til erhvervskøbere. Som forbruger kan du henvende dig til forbrugerklagenævnet og ODR portalen, som findes længere oppe i teksten.

 

Nicole Punzi står til rådighed og hjælper dig med dine eventuelle spørgsmål: nicole@nicolepunzi.dk

 

Med venlig hilsen

NP Cares & Nicole Punzi

Standardfortrydelsesformular (Denne formular kan kopieres og udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Att: Nicole Punzi

Suhmsgade 2C. 4th

1125 København  - Danmark

E-mail: nicole@nicolepunzi.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_____________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________

Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)